Arjen
De nestor van Sterk Spul, de man die is geboren met theatersport. Speelt vaak klein en rustig, maar weet altijd een richting te geven aan het spel. Het rustpunt op het podium, dan opeens een wervelwind die voorbij raast, verast en je dan verbijsterd achterlaat.
Wouter
Absurt, hyper(actief), aanwezig? Zijn dat de woorden die Wouter het best omschrijven? In ieder geval weet hij het publiek te vermaken met zijn spel dat vaak verrassend is, met zijn ernorme glimlach wint hij iedereen voor zich. Zingen kan hij niet met veel overtuiging, rijmen gaat meestal beter.
Joost
De nachtegaal van Sterk Spul, als hij zingt is het echt mooi. Zijn spel gaat diep, hij verplaatst zich voor 100% in het typetje dat hij speelt. Joost is een man waar iedereen wat van kan leren.
Barbara
Grotesk, verassend, subtiel, Barbara heeft het allemaal in huis, rap van tong, snel van geest. Met Barbara op het podium is het altijd een feest. Heerlijk om naar te kijken, verfrissend om mee te spelen.
Lennart
Vrolijk, direct, frontaal? Lennart is dat, maar nog veel meer, vooral veel plezier heeft hij in zijn spel. Eerst doen dan denken, zo is Lennart op het podium. Zingen kan hij niet, behalve als het moet! Dan gaat het vol overgave om zo de harten van het publiek te winnen.
Pauline
Merle
Jasper
Wendy